Cart
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔ GRATIS verzending boven € 25,95 (NL)

Vitamine C wordt toch steeds vaker genoemd in de wetenschap

By Nick Cornelis 04/01/20 05, %J translation missing: nl.blogs.comments.with_count

De Belgische virologe professor Anne-Mieke Vandamme (59) is nauw betrokken bij de internationale bestrijding van het coronavirus. In De Morgen geeft ze ook een praktisch advies voor als je eenmaal bent besmet: veel vitamine C.

“Wat ik mensen altijd aanraad, is om wanneer ze ziek worden te starten met hoge dosissen vitamine C. Het idee dat vitamine C zou kunnen vermijden dat je besmet wordt houdt inderdaad geen steek. En zo lang je niet besmet bent, heeft het geen zin extra vitamine C aan te slepen.

Maar informatie uit China toont dat zodra je besmet blijkt, het goed is heel hoge dosissen te nemen om niet in een kritische situatie te raken. Het is niet staalhard bewezen, maar de indicaties die ik zie zijn voor mij sterk genoeg om het anderen aan te raden.

Ze stroken ook met bevindingen van ons labo van jaren geleden. En je kunt met vitamine C geen schade aanrichten.”

Bron: https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/1643185/virologe-neem-veel-vitamine-c-als-je-besmet-bent.html?fbclid=IwAR27EUpYDd66r38KiABQO3fqIr7gqIA9TAU4W4xI7UcgrKrLm-A0xTK8brg


Nieuwere post

translation missing: nl.blogs.sidebar.newsletter

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van Nutritex Nutrition

Toegevoegd aan winkelwagen!
SYMBOL$x Voor 18:00 besteld = morgen in huis GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending bij bestelling boven XX U bent in aanmerking gekomen voor gratis verzending Voor 18:00 besteld = morgen in huis   GRATIS verzending boven € 25,95 (NL)   Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending boven € 29,95 ✔ GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending boven de € 50,00 u hebt zich gekwalificeerd voor gratis verzending