Cart
Checkout Secure
nl Dutch

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔ GRATIS verzending (NL)

Bel of Whatsapp

+31(0)6 12522501

ma - vrij 09.00u / zat 09.00 - 18.00u

BLOG - HMB + Kalium

13-10-2020, Bladel  HMB + Kalium

HMB + Kalium

Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate(HMB) is een metaboliet van het essentiële aminozuur leucine. HMB speelt een rol bij spieropbouw omdat het ervoor zorgt dat een groter aantal eiwitten worden gebruikt. Dit leidt tot minder vetopslag en ook levert dit een bijdrage aan het behoud van je spiermassa. Hierdoor heeft HMB een positief effect op spiergroei, omdat het je lichaam langer in een anabolische fase kan houden. Daarbij kan het bevorderend werken op je uithoudingsvermogen en je cholesterol niveau!
Door het effectief gebruiken van eiwitten zullen minder eiwitten worden gebruikt als een alternatieve brandstof bron tijdens een glucose arme staat. Zodoende kan in een dieet fase deze HMB een absolute waardevolle toevoeging zijn. Deze HMB helpt dus om de spierafbraak te voorkomen en langer in een anabolische fase te kunnen blijven presteren. De combinatie met kalium maakt dit nog efficiënter. Dit komt doordat kalium, ook wel Potassium genoemd, van belang is voor een goede werking van de spieren en van je zenuwstelsel. Daarnaast speelt kalium een erg belangrijke rol in de samentrekking van je spieren en de geleiding van de zenuwprikkel in de spieren, waardoor het zorgt voor een optimale werking van je spieren.

drs. N. van den Boom

Toegevoegd aan winkelwagen!
Voor 18:00 besteld = morgen in huis GRATIS verzending (NL) Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending bij bestelling boven XX U bent in aanmerking gekomen voor gratis verzending besteed $x om uw bestelling gratis te verzenden Je hebt GRATIS VERZENDING behaald Gratis verzending boven € 29,95 ✔ GRATIS verzending (NL) You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending boven de € 50,00 u hebt zich gekwalificeerd voor gratis verzending