Cart
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔ GRATIS verzending boven € 25,95 (NL)

Nutritex Nutrition atlete: Maaike Naafs

 

Maaike Naafs

Nutritex Nutrition bikini fitness model: Maaike Naafs

Mijn naam is Maaike Naafs, 30 jaar oud en woon in Hilversum.

Ik train nu ongeveer 2 jaar fanatiek. Sinds kort ben ik atlete in het team van "Team Samen Sterk".

Als klein meisje ben ik altijd erg actief geweest in de sport.

Zo heb ik verschillende sporten beoefend (hockey, tennis, skiën en golf). Vanaf mijn 13e golfde ik op nationaal niveau en op mijn 16e werd ik kampioen in de klasse t/m 18 en t/m 21 in hetzelfde jaar.

Ik heb een lange periode in het Nederlandse team gezeten waarmee we op mijn 18e 2e zijn geworden op het EK in Oslo. Totdat ik op mijn 20e een zware heupblessure kreeg. Na veel bezoeken aan fysiotherapeuten en uiteindelijk ziekenhuizen ben ik op mijn 23e geopereerd met daarna een erg lange revalidatieperiode. Dit was zowel mentaal als fysiek erg zwaar, zeker omdat de artsen mij vertelde dat ik misschien nooit meer kon sporten. Wat mij eerst enorm naar beneden heeft gehaald. Hierdoor had ik ook weinig vertrouwen meer in mijn lichaam. Maar toch miste ik het sporten onwijs erg. Daarom wilde ik stap voor stap gaan kijken wat ik wel en niet kon. Dit ging uiteraard met vallen en opstaan. Maar ik ben ontzettend blij en trots op mezelf dat ik het toch geprobeerd heb! Ik moest van heel ver komen maar met een goed doorzettingsvermogen, discipline en vertrouwen ben ik er uiteindelijk toch gekomen. Die eigenschappen hebben me gebracht waar ik nu sta. Daarom ben ik er heilig van overtuigd dat je alles kunt bereiken wat je echt wilt, wanneer je er maar acties tegenover zet. GELOOF IN JEZELF EN GA ERVOOR!

Bekijk hier mijn instagram: @Maaikenaafs

Toegevoegd aan winkelwagen!
Voor 18:00 besteld = morgen in huis GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending bij bestelling boven XX U bent in aanmerking gekomen voor gratis verzending besteed $x om uw bestelling gratis te verzenden Je hebt GRATIS VERZENDING behaald Gratis verzending boven € 29,95 ✔ GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending boven de € 50,00 u hebt zich gekwalificeerd voor gratis verzending