Cart
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

  GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) € 49,95 (BE)

Promotie Team: Cleo Wouters

 

Cleo Wouters

Mijn naam is Cléo Wouters, 16 jaar en woon in Eindhoven.

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met trainen. Eerst trainde ik minder serieus, meer omdat ik het alleen leuk vond om te doen. Sinds ongeveer 7 maanden ben ik doelen gaan stellen. Nu ga ik er dus ook echt voor!

Ik probeer zo’n 4 tot 5 keer per week in de sportschool te zijn. Heerlijk is dat! Ik geniet er optimaal van om daar mijn ding te doen. In de sportschool ga ik er 100% voor en geef ik alles wat ik heb. Hoe meer resultaat ik zie, hoe meer dit mij motiveert. Ook ik ben onderaan begonnen, maar met veel vertrouwen in mezelf, doorzettingsvermogen en tijd ben ik goed op weg. Ik kom zeker waar ik wil komen. En wanneer je ECHT iets wilt, gaat het je ook zeker lukken! Als je maar doorzet en niet opgeeft.

Bij het sporten maak ik gebruik van shakes. Naast dat ik ze erg lekker vind werken ze ook erg goed voor mijn lichaam. Verder was ik alleen op zoek naar een nieuw merk, om eens te kijken hoe dat zou zijn. Ik kwam uit bij Nutritex Nutrition en toen hebben ze gevraagd of ik het misschien eens zou willen proberen. Ik heb de Whey shakes geprobeerd, in 4 smaken. Ze bevielen mij gelijk erg goed. De smaak is enorm lekker en mijn lichaam reageert er super goed op. Verder heb ik ook de Pre - workout met cafeïne uitgeprobeerd. Het gaf mij een enorme energie boost en hierdoor kon ik alles geven tijdens het trainen! Ik vind dat Nutritex Nutrition meer bereik verdient, dus ik help graag mee met het promoten van hun producten!
Dus ben je nog op zoek naar goede shakes / andere producten? Nutritex Nutrition is een echte aanrader!

KEEP GOING!

Bekijk hier mijn instagram: @cleowouters

Toegevoegd aan winkelwagen!
SYMBOL$x  Voor 18:00 besteld = morgen in huis   GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) € 49,95 (BE)  Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending bij bestelling boven XX U bent in aanmerking gekomen voor gratis verzending   Voor 18:00 besteld = morgen in huis    GRATIS verzending boven € 25,95 (NL)    Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending boven € 29,95   GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) € 49,95 (BE) You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending boven de € 50,00 u hebt zich gekwalificeerd voor gratis verzending