Cart
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

  GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) € 49,95 (BE)

Promotie team: Jessy van Doorslaer

Mijn naam is Jessy van Doorslaer 30 jaar oud en woon in Roosendaal.

Train nu ongeveer 9 jaar. Het begon met een vriend die vroeg of ik mee ging naar de sportschool. Zo begon het dus, mijn vriend stopte ermee en ik bleef door gaan. Ik wilde meer en meer en zocht een coach om mijn doelen te bereiken. In 2012 had ik mijn eerste coach die vroeg na een tijdje waarom ik niet mee deed aan een wedstrijd. In 2013 deed ik mijn eerste wedstrijd en kreeg ik gelijk te horen dat ik één van de mooiste ABS (buikspieren) had op de wedstrijd. Dus toen begon het alsmaar serieuzer te worden en wilde ik meer wedstrijden gaan doen en beter en beter worden. Dus dat deed ik, zo deed ik wedstrijden in Nederland maar ook internationale wedstrijden in Oostenrijk en Hongarije daar behaalde ik toen zelfs een 2de plaats.

Voeding en supplementen zijn enorm belangrijk! Daarbij heb ik een goed doorzettingsvermogen om dit het hele jaar door te gebruiken.
Mijn dank aan Nutritex Nutrition voor de supplementen en kleding.

Bekijk hier mijn instagram: @djess.vd

 

Toegevoegd aan winkelwagen!
SYMBOL$x  Voor 18:00 besteld = morgen in huis   GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) € 49,95 (BE)  Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending bij bestelling boven XX U bent in aanmerking gekomen voor gratis verzending   Voor 18:00 besteld = morgen in huis    GRATIS verzending boven € 25,95 (NL)    Officieel lid Webshop Keurmerk Gratis verzending boven € 29,95   GRATIS verzending boven € 25,95 (NL) € 49,95 (BE) You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending boven de € 50,00 u hebt zich gekwalificeerd voor gratis verzending